Beutech Agro in Steenwijk bestaat sinds 2013. Onze mensen houden van aanpakken; het zijn veelal boerenjongens die graag bij u op het erf komen om van gedachten te wisselen. Het spreekt voor zich dat wij ons vakmanschap inzetten om voor u de beste oplossing te bedenken. Vaak komt het daarbij aan op maatwerk. Daarbij verliezen wij de prijs-kwaliteitverhouding nooit uit het oog.

Onze partners

Ons streven is voortdurend te vernieuwen. Dat doen we met innovatieve partners die onze visie delen. Zoals Bayer CropScience. Samen met dit Duitse internationale concern heeft Beutech Agro de Phytobac ontwikkeld. Trots zijn we ook op de samenwerking met ons zusterbedrijf Appel Bouw BV. Deze specialist keurt en onderhoudt de mestopslagsystemen van onze klanten. Ook werken we samen met Ten Cate en Genap. Wij leveren hun Nicosil® System, dé oplossing voor het afdekken van uw kuilvoer.

Over Beutech Kunststoffen & Bewerking

Beutech Agro is onderdeel van Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V. in Steenwijk. Waar Beutech Agro een begrip is in de agrarische sector, is Beutech Kunststoffen & Bewerking dat in de industriële branche. In 1993 werd het bedrijf in Havelte opgericht. Werd aanvankelijk begonnen met de productie van PVC invoerbochten voor de woningbouw, al gauw kwam daar het vervaardigen van meterkastvloerplaten bij. Vandaag de dag is het bedrijf een breed georiënteerde kunststofbewerker. Naast invoerbochten worden drainageputten, straatkolk onderbakken, handvorm hulpstukken en diverse producten in PE en PP geproduceerd. Tevens beschikt Beutech Kunststoffen & Bewerking over een buitendienst, die op locatie kunststof leidingsystemen aanlegt. Bij het bedrijf werken zo’n 70 mensen.