Beutech Agro is onderdeel van Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V. en is sinds 2013 in Steenwijk gevestigd.
Waar Beutech Agro een begrip is in de agrarische sector, is Beutech Kunststoffen & Bewerking dat in de industriele branche.
Beutech Agro heeft zich volledig toegelegd op klantspecifieke systemen die zijn gericht op vermindering van emissies die bij het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen kunnen ontstaan.

Voor de aanleg van deze systemen bieden wij een alles-in-1-concept aan. Dankzij Beutech Kunststoffen & Bewerking als zusterbedrijf worden ook diverse onderdelen van onze systemen met de kennis van Beutech vervaardigd.

Onze medewerkers houden van aanpakken en leggen elke dag hun vakmanschap aan de dag.

Het spreekt voor zich dat wij ons vakmanschap inzetten om voor u de beste oplossing te bedenken, vaak komt het daarbij aan op maatwerk. Daarbij verliezen wij de prijs-kwaliteitverhouding nooit uit het oog.

Onze partners

Ons streven is voortdurend te vernieuwen. Dat doen we met innovatieve partners die onze visie delen. Zoals Bayer CropScience. Samen met dit Duitse internationale concern heeft Beutech Agro de Phytobac ontwikkeld.

Over Beutech Kunststoffen & Bewerking

Beutech Agro is onderdeel van Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V. in Steenwijk. Waar Beutech Agro een begrip is in de agrarische sector, is Beutech Kunststoffen & Bewerking dat in de industriële branche. In 1993 werd het bedrijf in Havelte opgericht. Werd aanvankelijk begonnen met de productie van PVC invoerbochten voor de woningbouw, al gauw kwam daar het vervaardigen van meterkastvloerplaten bij. Vandaag de dag is het bedrijf een breed georiënteerde kunststofbewerker. Naast invoerbochten worden drainageputten, straatkolk onderbakken, handvorm hulpstukken en diverse producten in PE en PP geproduceerd. Tevens beschikt Beutech Kunststoffen & Bewerking over een buitendienst, die op locatie kunststof leidingsystemen aanlegt. Bij het bedrijf werken zo’n 70 mensen.