Vanaf dinsdag 30 oktober tot en met donderdag 1 november vinden de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg weer plaats. Ook Beutech Agro is aanwezig. Bent u op zoek naar een nieuw mestopslagssysteem of afdekking? Wij geven u graag advies. Verder bouwen, keuren, reinigen en repareren wij mestopslagsystemen. U bent van harte welkom op onze stand 615.

Kunstmestopslag
Sinds kort zijn wij ook dealer van de AgriMaster, deze tank is speciaal ontworpen voor de opslag van vloeibare meststoffen, de tank heeft vele voordelen. Meer weten?

Duurzaamheid
Gewasbeschermingsmiddelen beschermen gewassen tegen ziekten, plagen en onkruid. Maar we moeten voorzichtig zijn met het gebruik ervan. Te veel van iets is nooit goed. Wat gebeurt er met restanten gewasbeschermingsmiddelen? Om deze goed en veilig te verwerken hebben wij de Phytobac ontwikkeld. Met de Phytobac worden restanten gewasbeschermingsmiddelen op een natuurlijke manier verwerkt en afgebroken. Hoe dat werkt? Lees verder>

De easyFlow zorgt ervoor dat knoeien en verspillen van bestrijdingsmiddelen onmogelijk wordt. Veilig en verantwoord. Bekijk hier het filmpje. 

 Bezoek ons op stand 615.

 

 

 

 

 

 

  • 1

Meer nieuws