Een mestopslagsysteem produceren, plaatsen, keuren én onderhouden is maatwerk. Iedere agrarisch ondernemer heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Daarom biedt Beutech Agro persoonlijke ondersteuning die is afgestemd op uw situatie. 

20180522 Kiwa VCA logo NL nieuw iso 9001nlol      

 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Bel 0521-74 00 00 of vul het contactformulier in.
  • 1
  • 2

Onze specialisten denken met u mee

Wat is maatwerk? Denk aan extra leidingwerk aan mestopslagsystemen, zoals retourleidingen naar uw mestkelders. Maar ook kunststof brandstoftanks in alle soorten en maten behoren tot de mogelijkheden. We bekijken samen wat u nodig heeft en wat bij uw bedrijfsvoering past. Daarvoor hebben wij immers specialisten in huis. Misschien heeft u wel een idee dat nog nooit in de praktijk is gebracht! Beutech Agro is de partner om het te realiseren. Ons streven? U optimaal van dienst zijn en klanten tevreden houden. Dat is pas maatwerk. 

Maatwerk is standaard

Beutech Agro werkt nauw samen met Beutech Kunststoffen & Bewerking, een bedrijf dat zich sinds 1993 in maatwerk heeft gespecialiseerd. Hun motto is Maatwerk is Standaard. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Alles in 1 concept

Beutech Agro verzorgt het gehele traject voor u:

  • Advies over systemen
  • Milieumelding en evt. bouwaanvraag
  • Plannen en plaatsen
  • Leveren en plaatsen extra leidingwerk

 

Onze adviseurs spreken?

Tel: +31 (0)521-740000

CONTACT PAGINA