Onlangs heeft Beutech Agro een aantal bedrijfsactiviteiten overgedragen aan collega Genap in ‘s-Heerenberg. Dit betreft met name de volgende onderdelen: mestopslag, afdekken, mixen, keuren & onderhoud. Door deze gedeeltelijke overdracht kan Beutech zich voortaan nog beter focusen op haar andere kernactiviteiten – de Phytobac en de Agrimaster – die gewoon bij Beutech blijven. Genap werkt aan een nieuwe website voor mestopslag; tot dat moment kunt u voor informatie hierover nog bij Beutech terecht.

Een logische stap. 

De mestopslagactiviteiten van Beutech Agro vormen de ideale aanvulling op het productportfolio van Genap. Daarmee is de overdracht voor beide bedrijven een logische stap. Doel is om de verkoop en aanleg van mestopslagsystemen binnen de Nederlandse markt een serieuze impuls te geven, met extra aandacht en kansen voor productontwikkeling.

Wat betekent dit voor de klant?

De overdracht van de mestopslagactiviteiten aan Genap is al een feit, dus alle leveringen op dit vlak lopen nu officieel via Genap. In de praktijk zal er voor u als klant niet veel veranderen. Want Genap werkt met dezelfde passie en betrokkenheid als Beutech. En zeker zo belangrijk: er gaat geen enkele expertise verloren, omdat alle betrokken medewerkers van Beutech overgaan naar Genap. U kunt dus rekenen op dezelfde vertrouwde gezichten, dezelfde contactpersonen en dezelfde service.