Beutech Agro en Genap groeien samen verder in agro.

Onlangs heeft Beutech Agro een aantal bedrijfsactiviteiten overgedragen aan collega Genap in ‘s-Heerenberg. Dit betreft met name de volgende onderdelen: mestopslag, afdekken, mixen, keuren & onderhoud. Door deze gedeeltelijke overdracht kan Beutech zich voortaan nog beter focusen op haar andere kernactiviteiten – de Phytobac en de Agrimaster – die gewoon bij Beutech blijven. Genap werkt aan een nieuwe website voor mestopslag; tot dat moment kunt u voor informatie hierover nog bij Beutech terecht.

Lees verder

Alleen topproducten

Vanzelfsprekend moet uw nieuwe silo gebruiksvriendelijk, liefst duurzaam en vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Onze opslagsystemen en afdeksystemen hebben het Kiwa-certificaat, en Beutech Agro is ISO-en VCA-gecertificeerd. Deze certificaten bewijzen dat de mestopslagsystemen onafhankelijk getest zijn en voldoen aan alle eisen. Daar komt bij dat wij pal achter onze producten staan en uit ervaring weten dat ze goed zijn.

 

Lees verder BEKIJK ONS LEVERINGSPROGRAMMA

Informatie inzake beleid COVID-19

Geachte relatie,

De wereld staat op zijn kop. Ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus gaan razendsnel en inmiddels is het virus onderdeel geworden van ieders werkelijkheid. Het zijn onzekere tijden, waarin ieder zijn of haar verantwoordelijkheid moet nemen. Bij Beutech Kunststoffen & Bewerking BV en Beutech-Agro BV heeft de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers uiteraard de hoogste prioriteit.

Lees verder

laden kaart...

Maar de beste ervaring is je eigen ervaring! Neem contact op.

CONTACT