Beutech Agro is ijzersterk in het leveren, plaatsen, keuren én onderhouden van mestopslagsystemen. Onze silo’s en bassins zijn ook geschikt voor het opvangen van water, slib en andere vloeistoffen. Onze werkwijze? U van begin tot eind het werk uit handen nemen. Daarom nemen wij onze adviesrol uiterst serieus. Samen met u wikken en wegen we; wat past het beste in uw situatie. U krijgt altijd een eerlijk en helder advies. Wij willen namelijk dat u het mestopslagsysteem koopt dat bij uw bedrijf past. Trouwens, we leveren niet alleen opslagsystemen. Ook voor een mixer of voor een Phytobac-systeem kunt u bij ons terecht.

Alleen topproducten

Vanzelfsprekend moet uw nieuwe silo gebruiksvriendelijk, liefst duurzaam en vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Onze opslagsystemen en afdeksystemen hebben het Kiwa-certificaat, en Beutech Agro is ISO-en VCA-gecertificeerd. Deze certificaten bewijzen dat de mestopslagsystemen onafhankelijk getest zijn en voldoen aan alle eisen. Daar komt bij dat wij pal achter onze producten staan en uit ervaring weten dat ze goed zijn.

 

Lees verder BEKIJK ONS LEVERINGSPROGRAMMA

Informatie inzake beleid COVID-19

Geachte relatie,

De wereld staat op zijn kop. Ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus gaan razendsnel en inmiddels is het virus onderdeel geworden van ieders werkelijkheid. Het zijn onzekere tijden, waarin ieder zijn of haar verantwoordelijkheid moet nemen. Bij Beutech Kunststoffen & Bewerking BV en Beutech-Agro BV heeft de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers uiteraard de hoogste prioriteit.

Lees verder

laden kaart...

Maar de beste ervaring is je eigen ervaring! Neem contact op.

CONTACT